Jarné must haves v šatníku DoubleTrouble

Dobrých tenisiek nie je nikdy dosť. Tieto Pumy kúpite v CCC shoes and bags

Toto je len taká malá módna vsuvka, lebo sa nám tu nahromadilo zasa niekoľko nových vecí, ktoré by som vám rada ukázala a na sociálnych médiách na to nie je toľko priestoru. Vybrala som veci, ktoré sa mi páčia, dievčatá ich rady nosia a som pri nich spokojná aj s kvalitou. Tento článok je v podstate reklamný, lebo je o produktoch, no tu mám istotu, že s tým nikoho neotravujem, na blog mi chodíte len tie, ktoré to naozaj zaujíma. Momentálne nemám úplne kapacitu písať o vážnych veciach, ale snáď mi raz za čas odpustíte aj tieto fotočlánky.

Gumáky Enfant

Enfant gumáky majú teraz krásne nové farby.

Kvalitné gumáky sú už druhý rok stálica na nohách dievčat, v tých zateplených prežili celú zimu a ešte prežijú aj ďalšiu. Povedzme si narovinu, že to nie je práve estetická obuv, niekedy to vyzerá ako zo stodoly od kraviek, ale je to strašne pohodlné. Gumáky však ja osobne neodporúčam tak do dvoch rokov, pri mojich babách platilo, že keď boli menšie, zle sa im v tom chodilo. Ak ich plánujete kúpiť, odporúčam najprv vyskúšať, je možné, že zateplené vám nesadnú, najmä ak má dieťa širšiu nôžku. Mojim som brala až o dve čísla väčšie ako normálne nosia topánky. Na jar pribudli nové pekné farby a ja som vybrala svetlomodré. Pri jarných štandardne beriem o číslo väčšie.

Jarná bunda

Klasikou je u nás softshellová bunda od Little People. Je tenká, nepremokavá, spratná do vaku alebo kabelky. Nosia ju už druhú sezónu a na jeseň objednávam ďalšiu bez váhania. Na jeseň preto, že momentálne je v eshope nedostupná, takže si na nové musíme všetci počkať.

Odrážadlo

Táto vec nepatrí úplne do šatníka, no moje deti na nej trávia čas, odkedy opadol prvý sneh. Vietor do plachiet a môžu ísť. Väčšinu času za nimi revem, nech stoja, čakajú a nikoho nezrazia. Pôvodne som chcela bicykle, ale to by som ich asi už vôbec nedobehla, takže ešte rok-dva počkám. Odrážadlo Little Dutch už baby mali a síce to drevené, ktoré nemusí každému sadnúť, ale moje deti vyzerali, že sa na ňom narodili. Už z neho ale vyrástli a preto som im vybrala toto modré. Zaujímavé, ako pomaly a postupne opúšťam závislosť na ružovej.

Teplákový kabát

Je to láska, používa sa namiesto mikiny, keď je vonku chladnejšie. Vyhlasujem ho za veľmi praktický kúsok a našiel si u nás svoje miesto. Pomerne rýchlo schne, čo je výhoda, keďže ho perem po každom nosení. Nevyžmolkoval sa, ani nespral a ani ho nežehlím. Praktiš.

Dobrá mikina

Toto je detský produkt roka a dám zaň ruku do ohňa a beriem všetkými desiatimi aj na jeseň. Netreba k nej nákrčník a má predĺžený strih, čiže sen každej matky, čo vykrikuje o holých krížoch. A nesmejte sa, aj vy tam raz dospejete. Dúfam, že na jeseň pribudnú nové farby, ale to teda ešte nechcem predbiehať, lebo leto je za dverami a treba si poriadne užiť krátke rukávy a vzdušné materiály. Žiaľ už tiež nie je v ponuke, lebo kým sa ja spamätám, tak sa už zateplené mikiny proste nepredávajú.

Dobré pančuchy a legíny

Pančuchy a legíny sú na jar pre baby úplnym základom. Mám však na ne prísne kritériá: nesmú sa rolovať ani pretáčať, musia dobre sedieť, nesmú sa vyžmolkovať ani sprať. Tiež vrchná guma, ktorá sa na väčšine lacnejších pančúch rýchlo vyťahá (ale aj na niektorých drahších), by mala byť kvalitná. Tieto moje požiadavky spĺňajú zatiaľ iba dve značky, a to francúzska značka Collégien a slovenskýJeejDesign.

Tak, ako? Našli ste si tu niečo, čo máte doma? Čo by ste ešte do jarnej výbavy doplnili? Ja by som asi dodala, že nepremokavé oblečenie, ale keď ja som taká matka, že moc s nimi von nechodím, keď prší. Takže som nekúpila na jar nič a počkám si na jeseň.
Deti nepotrebujú v šatníku veľa vecí, no tie, ktoré sú kvalitné, prežijú aj dve sezóny. Preto kupujem stále rovnaké farby, bez vzorov a úplne jednoduché veci. Teraz sa mi však viac zapáčila modrá a babám aj veľmi pristane, takže jar aj leto budú u nás modré.

Tenisky Puma
Gumáky Enfant
Softshellové bundy
Fialové tričko a vtáčikové gate
Modré šaty
Teplákový kabátik
Kvetinové šaty
Farebné tuniky



Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *