Ako sa DoubleTrouble na výlet chystajú

Áno, mám pre vás ďalší mierne fekálny post. Ale ja vám to jednoducho musím napísať. Dni pred odchodom na dovolenku, alebo akýkoľvek výlet, sú pre matky najhoršie na svete. Všetko nakúpiť, pobaliť, vybaviť, prichystať, oprať. Tak sme sa dnes vybrali natankovať a povysávať auto. Nie, že by to nebolo zbytočné, keďže už zajtra v ňom určite bude rovnaký bordel ako dnes, ale aby nás v tom Rakúsku nemali za humusákov predsa.

Plán bol teda jasný, na pumpu, pre večeru do mekáča (nie, naozaj nebudem variť keď zajtra odchádzame a vonku je 300 stupňov) a domov. Toto všetko by sme mohli vybaviť do pol hodinky, dobre, keďže beriem deti, tak do hodinky.

 

Prichádzame na pumpu, ktorú prerábajú, kupujem žetóny, deti poslušne čakajú. Jedným okom sledujem ako skáču na chodníku, druhým vysávam, čo sa dá, pravá polovica auta už je povysávaná. V tom Ninka zahlási: „Maminka, hovénko cem lobiť.“ Nasucho preglgnem, lebo na pumpe je jedna toitoika a aj tá je zavretá. Potichu v hlave vypustím dvadsať nadávok, pol auta povysávané, pol ako po stáde prasiat. „Ninuška, vydržíš do mekáča?“ Nakladám deti do auta, upaľujem rovnou čiarou do mekáča, kde ich posádzam na záchod. Samozrejme, že sa nevykakali, to by bolo príliš ľahké.

 

Posielam ich hrať sa do detského kútika, zatiaľ čo čakám v dlhočiznom rade. Už som asi v polovici, keď sa cez celý fastfood ozýva: „Maminkáááá, hovéééénkóóó!“ Nemám už ani silu prevrátiť očami, obúvam deti, posádzam ich na záchod a modlím sa, nech sa vykakajú. Podarí sa to Ninke, Eliška sa tvári, že je v poriadku.

Znova sa postavím na koniec radu, teraz je už však polovičný. Tentokrát jej to vydržalo presne dovtedy, kým som nebola na rade. Myslíte, že sa vykakala? Myslíte správne, že nie.
„Mami, pôjdeme ešte do mečáka?“
„Myslím Ninuška, že v tomto mekáči sa nejakú chvíľu pre istotu neukážeme.“

Neviem v akom podivnom zatmení mozgu mi napadlo, že brať so sebou deti na nákup a vybavovanie vecí, je dobrý nápad. Ale keď mi to napadne nabudúce, budem mať aspoň námety na články. Už chápete prečo DoubleTrouble?

 

Šaty BubbaChic

Foto: Andrea Photography

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *