Silvia a minidiamond blog

Zo Silvinkou sa poznám z portálu modrý koník, kde sme obe začali blogovať a obe sme pracovali ako ambasádorky, len pre iné firmy. Keby nebolo jej, pravdepodobne by som nikdy nenabrala odvahu založiť si vlastný blog a venovať sa tomu, čo ma baví najviac, písaniu. Silvi, okrem toho, že je mama, je krásny človek. Nikdy som ju na nikoho nepočula povedať nič zlé, venuje sa krásnym veciam a z jej fotiek a článkov ide také „pekno“.

Prečo začala blogovať, čo ju na tom najviac baví a ako to celé vníma, sa dočítate v rozhovore nižšie.

Silvi, čo si robila pred materskou?

Pracovala som v Rakúsku v americkej automobilovej firme ako finančný kontorolór. Mala som na starosti finančné audity, správu majetku, inventarizáciu a plánovanie nákladov firmy.

Ako ťa materstvo zmenilo?

Zmenilo ma v tom, že som počas materskej konečne začala robiť čo ma baví. Venovať sa písaniu, foteniu, dizajnu a móde a to všetko v spojitosti s Natálkou. To ona bola moja motivácia začať s tým a som veľmi rada, že som sa na to dala. Aj po materskej som ostala verná marketingu a zmenila zamestnanie čomu sa veľmi teším. Učtovníctvo a financie ma bavili, ale odkrútila som si tam svoje roky a bol čas to zmeniť a začať robiť niečo čo mi robí naozaj radosť  a napĺňa ma.

Prečo si sa teda rozhodla spustiť instagram a potom aj blog?

Nestala som sa blogerkou zo dňa na deň. Len som pokračovala v tom, čo som dávno robila a všetko začala sústreďovať na jedno miesto.  Môj príbeh nezačal tak, že som sa jedného pekného dňa zobudila a povedala si, budem písať blog, dostávať veci „zadarmo“ a veriť, že časom sa o mne dozvie veľa ľudí. Začínala som tak, že veľa žien a mamičiek o mne už dávno vedelo a to hlavne prosredníctvom portálu modrý koník a môjho ambasádorovania na tejto stránke. Už tam som akoby blogovala odkedy som otehotnela, len som tomu nevenovala pozornosť.
Zbierala som si nápady a inšpirácie do albumov  a odpovedala na všetky otázky, ktoré mi postupne chodili a ktoré sa množili. Otázky sa opakovali a ja som sa pristihla pri tom, že som si napísala vzory odpovedí a minirecenzie a kopírovala ich ďalej. Vtedy mi napadla myšlienka či by nebolo hlavne pre mňa jednoduchšie, mať to niekde pokope a vždy poslať len odkaz … a tak vznikol BLOG.
Instagram som mala ešte ako „neblogerka“ len som neskôr zmenila meno na názov blogu. Páčil sa mi systém tejto sociálnej siete, dodnes ma veľmi baví a je pre mňa nekonečnou studnicou inšpirácií.
A si spokojná s tým, čo robíš?
Veľmi.  Každý článok, fotka, či spolupráca ma posúvajú ďalej. Baví ma spoznávať nových ľudí a čeliť novým výzvam, najmä čo sa týka článkov a fotografie. Som veľmi spoločenský a komunikatívny typ a práve v tejto „brandži“ som sa našla ako ryba vo vode. Slovenská blogerská scéna je podľa mňa stále v začiatkoch, dá sa toho ešte veľa pritiahnuť a dokázať a to ma na tom láka a zároveň baví. Mám radosť,že môžem robiť čo mám rada a deliť sa o svoje nápady a skúsenosti s mojim publikom.
Čo ťa motivuje a inšpiruje?
Inšpiruje ma Natálka. Jej potreby, to ako rýchlo rastie a ako sa stále menia jej nároky. Ako jeden deň riešim, že je chorá a potrebuje posilniť imunitu a na druhý deň vymýšľam hry, ktoré by ju zabavili a niečo naučili. Potom si zase lámem hlavu, že čo jej navarím alebo čo jej oblečiem, lebo rastie ako z vody. Sú to denno denné bežné problémy, radosti i starosti a ja sa rada delím o tieto témy. Teší ma keď niekomu môžem uľahčiť život tým, že mu pomôžem, alebo ho inšpirujem. Maminky, čo ma sledujú mi dokážu vždy poskytnúť spätnú väzbu napísať a poďakovať za tip alebo položiť otázku, ktorou mi nepriamo podsunú tému na ďalší článok. Takže po Natálke sú to práve moje verné čitateľky a ich otázky na rôzne témy a v neposlednom rade internet. Som taký „sliedič“, rada vyhľadávam nové veci a produkty, ktoré by mohli mať u nás doma úspech.
Čo ťa na tom najviac baví?
Všetko. Nemám špecifickú čast blogovania, ktorá by ma bavila viac alebo menej. Baví ma to ako celok a so všetkým, čo práca blogera obnáša.
„Pamätaj, že úspech je odmena za drinu.“ – Sofokles
Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *