Bilancovanie 2016

Všetci bilancujú, som sa rozhodla teda, že aj ja budem.
V roku 2016 sa toho udialo až až, stojí to za krátku pripomienku :slight_smile:

Začiatkom roka prišli na svet bezzubý votrelec a predátor. Na dve a pol kila mali celkom slušný hlas, vlasy žiadne, apetít nadštandardný. Počet zubov aj vlasov sa im od začiatku roka značne zvýšil (chvalabohu).
A tak som nechala medicínu a stala som sa riaditeľkou firmy. Svojej vlastnej samozrejme. Má len dvoch zamestnancov, ktorí absolútne nedodržujú žiadne pravidlá, písané aj nepísané. Dress code im nič nehovorí, najradšej chodia holí. Vyhodiť ich nemôžem, majú zmluvu na dobu určitú, ešte cca 18 rokov. Táto firma, môžeme to pokojne nazvať aj startup, má celkom potenciál, jej zamestnanci pravidelne prichádzajú s inovatívnymi myšlienkami, ktorým sa musím ako riaditeľka prispôsobovať. Tieto zahŕňajú najmä pohybové cvičenia v zmysle: Keď ma chytíš, môžeš ma prebaliť, poprípade: Hádaj, na čo myslím a prečo vreštím. Druhá je moja obľúbená hra, ale stále v nej nie som dobrá. Potom si občas ale dupnem a zorganizujem operatívnu poradu. Na tejto porade im vysvetľujem, že niektoré veci skrátka nemôžu. Týka sa to napríklad hrania sa s nožíkmi, oblizovania žiaroviek, telefónov a ovládačov. Občas pochopia. Na práci riaditeľky mám aj tak najradšej služobné cesty, väčšinou do potravín alebo drogérie. Niekedy sa ani nechcem vrátiť naspäť do firmy. No a keď je úplne najhoršie, tak si vravím, že je to moja firma a že keď bude vybudovaná, tak ju výhodne predám a pôjdem sa váľať do Karibiku. Tak.
Potom odišla starká a to je najväčší fail tohto roka a nikdy mu to neodpustím.
Prišlo leto, s ním dovolenky a náš prvý rodinný výlet do Chorvátska. Myslím, že bol na dlho aj posledný. Chcela by som to nazvať dovolenkou, ale nakoľko si na nej nikto neoddýchol, bola by to trúfalosť.
Párkrát som rozmýšľala aj nad hniezdom záchrany. Konkrétne nad tým, dokedy sa tam dá odložiť dieťa. V myšlienkach som dokonca zašla tak ďaleko, že som jednu chcela odložiť na Antolskú a druhú na Kramáre, aby mi na to neprišli. Akurát je už asi neskoro, myslím, že by odtiaľ vyliezli. A keďže sa vedia dohovárať, určite by sa nejako telepaticky opäť našli.
Bol to pekný rok, dúfam, že ten nasledujúci bude rovnako vtipný a šťastný, plný inšpirácie a dobrých ľudí.

Zdieľaj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *